fiery_rzml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — jakies 3500 automatow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl i do tego 200 free spinow, rozlozonych na trzy dni. Warunek obrotu to x35, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, ale zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez no deposit na 60 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://dreamdomehomes.com/?p=6188]fiery play pl[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.