Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, no to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3000 automatow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl plus 200 darmowych spinow, rozbitych na trzy dni. Obrot to x35, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Widzialem tez no deposit na 25 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://rajaberita.it.com/2026/08/28/fieryplay-bonus-code-przeglad-i-dostepne-opcje-w-polsce]fiery play polska[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Cala rejestracja to moze trzy minuty, min. depozyt to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem dwa dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, chociaz na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.