fiery_nyml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, no to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — jakies 3000 pozycji, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl plus 100 darmowych spinow, wydawanych po kilka dni. Warunek obrotu to x40, co uwazam za znosne, choc zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://mytailorist.com/2026/08/28/firespin-bonus-kompletny-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-wyplatach-w-polskim-kasynie]fiery play com[/url] jak was to interesuje.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwoch dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, choc na wolniejszym necie live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.