fiery_yzml
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 2500 tytulow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 2000 zl plus 200 darmowych spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, czyli w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis no deposit na 25 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://newcastleflatbedtowtruck.com.au/fiery-play-bonus-bez-depozytu-przewodnik-po-bezpieczenstwie]fiery play pl[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.