fiery_klml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — jakies 3000 automatow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1200 zl plus 200 spinow gratis, wydawanych po pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x40, co uwazam za znosne, choc czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez no deposit na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://tesselvanderlinde.nl/fiery-play-kody-bez-depozytu-co-trzeba-wiedziec-przed-rejestracja]fiery play pl[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, minimalna wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.