Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, no to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3000 tytulow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl plus 150 darmowych spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Obrot to x30, co jest w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez no deposit na 50 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://kiwi.net.br/fieryplay-no-deposit-bonus-codes-przewodnik-bezpieczenstwa-i-ochrony-konta]fieri play[/url] jak was to interesuje.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, przez KYC. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.