fiery_qnml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — w okolicach 3000 pozycji, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl razem z 100 spinow gratis, rozlozonych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x40, co jest znosne, tyle ze warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Widzialem tez no deposit na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://idplugofficial.com/fieryplay-code-jak-aktywowac-bonusy-platnosci-i-bezpieczenstwo]fiery play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, chociaz na LTE w tramwaju live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.