fiery_vtml
Guest

Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, no to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 2500 tytulow, choc i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl plus 200 free spinow, rozbitych na trzy dni. Warunek obrotu to x30, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://ttsllp.in/weryfikacja-konta-w-fiery-play-kody-promocyjne-bez-depozytu]fiery play polska[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.