Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3000 automatow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl plus 100 free spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Obrot to x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez kod bez depozytu na 60 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://diligent-bespoke-joinery.co.uk/fieryplay-kod-promocyjny-2026-przeglad-i-opcje]fiery play com[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, min. depozyt wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.