Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3000 pozycji, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl plus 150 darmowych spinow, wydawanych po kilka dni. Obrot to x30, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, ale warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez kod bez depozytu na 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://fasttrackpost.com/95019]fier play[/url] jak was to interesuje.
Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, tyle ze przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.