fiery_toml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 2500 pozycji, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1500 zl plus 100 free spinow, rozlozonych na kilka dni. Obrot to x40, co uwazam za znosne, choc zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez kod bez depozytu na 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://betterfly.ch/logowanie-fieryplay1-kompletny-przewodnik-po-rejestracji-bonusie-i-bezpieczenstwie-w-fiery-play]fiere play[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.