Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — w okolicach 2500 pozycji, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl razem z 100 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Obrot to x35, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, ale zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis no deposit na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://villa-myma-marrakech.com/kod-promocyjny-fiery-play-pelny-przewodnik-po-bonusach-rejestracji-i-platnosciach-2024]fieryplay[/url] jak was to interesuje.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.