fiery_hdml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 2500 pozycji, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 1500 zl razem z 100 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Obrot to x40, co jest znosne, tyle ze warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://spil.co.tz/2026/08/28/fier-play-w-polsce-praktyczny-przewodnik-po-uczciwych-kasynach-online]fier play[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to moze trzy minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem dwa dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, choc na wolniejszym necie live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.