fiery_kbml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3500 pozycji, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl i do tego 200 darmowych spinow, rozlozonych na trzy dni. Warunek obrotu to x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://vungtaucamera.com/firespin-pelny-przewodnik-po-bonusie-powitalnym-i-warunkach-obrotu]fiery play pl[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, przez KYC. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.