fiery_toml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3000 automatow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl razem z 100 darmowych spinow, rozlozonych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x30, co jest znosne, tyle ze warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez no deposit na 50 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://eoe.gipcl.org.uk/fiery-play-aplikacja-weryfikacja-konta-krok-po-kroku]fieryplay[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, tyle ze na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.