Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3000 tytulow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl plus 100 free spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Obrot to x40, czyli w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis no deposit na 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://ttsllp.in/weryfikacja-konta-w-fiery-play-kody-promocyjne-bez-depozytu]fiery play pl[/url] jak was to interesuje.
Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.
Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.