fiery_eqml
Guest

Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — jakies 2500 pozycji, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl razem z 100 darmowych spinow, rozlozonych na trzy dni. Warunek obrotu to x35, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, choc czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 60 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://krugerwerke.co.za/2026/08/28/fiere-play-krok-po-kroku-rejestracja-w-polskim-kasynie]fieryplay[/url] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to moze trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwoch dni, przez KYC. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, choc przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.