Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — w okolicach 3500 pozycji, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 200 darmowych spinow, wydawanych po trzy dni. Obrot to x35, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, choc czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://theescapeworks.com/firey-play-kroki-i-metody-rejestracji-bonusow-i-platnosci]fiery play polska[/url] przed zalozeniem konta.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, choc przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.