fiery_eqml
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — w okolicach 2500 pozycji, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1200 zl plus 150 spinow gratis, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x35, co jest w miare uczciwe, tyle ze zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez kod bez depozytu na 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://dreamdomehomes.com/?p=6188]fiere play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to doslownie chwila, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem prawie trzy dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, choc na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.