fiery_faml
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3000 pozycji, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl plus 200 free spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, choc warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez kod bez depozytu na 25 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://smartcomputersystem.com/firey-play-kroki-i-metody-rejestracji-bonusow-i-wyplat]fiere play[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to doslownie chwila, minimalna wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwa dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, tyle ze przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.