Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — jakies 2500 pozycji, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl i do tego 150 free spinow, rozbitych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x30, co jest znosne, choc warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis no deposit na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://davidyes7.illustra.website/fieryplay-bonus-bez-depozytu-przewodnik-po-weryfikacji-konta-i-odbiorze-bonusu]fieri play[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, chociaz na LTE w tramwaju live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.