fiery_hdml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 2500 tytulow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl razem z 100 darmowych spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x35, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Widzialem tez kod bez depozytu na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://manudehun.tryoutportfolio.com/fier-play-rejestracja-krok-po-kroku-i-weryfikacja-konta]fiery play com[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, chociaz na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.