Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starz uz › Reply To: 888starz uz
Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — w okolicach 3000 automatow, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl i do tego 150 darmowych spinow, rozlozonych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x40, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, choc czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez kod bez depozytu na 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=higueras.net/fiery-play-kody-bez-depozytu-weryfikacja-konta-krok-po-kroku]https://higueras.net/fiery-play-kody-bez-depozytu-weryfikacja-konta-krok-po-kroku[/url] jak was to interesuje.
Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, min. depozyt to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwoch dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, chociaz na wolniejszym necie live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.