Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — w okolicach 2500 tytulow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl plus 100 spinow gratis, wydawanych po pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x30, co uwazam za w miare uczciwe, choc zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez kod bez depozytu na 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://sofiamairs.ca/2026/08/28/fier-play-przeglad-i-praktyczny-przewodnik-po-kasynach-online-oraz-zakladach-sportowych-w-polsce]fiery play[/url] jak was to interesuje.
Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.