Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starz uz › Reply To: 888starz uz
Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3000 automatow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl i do tego 100 spinow gratis, rozlozonych na kilka dni. Obrot to x30, co jest w miare uczciwe, tyle ze warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://360sitescope.com/fiery-play-kody-kompletny-przewodnik-po-kodach-bonusowych-w-polskich-kasynach]fiery play polska[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Cala rejestracja to moze trzy minuty, min. depozyt to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.
Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na LTE w tramwaju live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.