fiery_yfml
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — jakies 3500 tytulow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 150 darmowych spinow, rozbitych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x30, czyli znosne, choc warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez no deposit na 50 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://zulkernaeen.com/zulker-naeen/fireplay-kod-promocyjny-przeglad-bonusow-warunki-i-jak-go-aktywowac]fieryplay[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwa dni, przez KYC. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.