Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Niigata › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3000 tytulow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl razem z 150 free spinow, rozbitych na kilka dni. Obrot to x40, czyli znosne, choc warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=ahfngo.org/firedry-kompletny-przewodnik-rejestracja-bonusy-platnosci-i-gra-na-mobile]https://ahfngo.org/firedry-kompletny-przewodnik-rejestracja-bonusy-platnosci-i-gra-na-mobile[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.