fiery_qhml
Guest

Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, to chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — jakies 3500 pozycji, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl plus 100 free spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x40, co jest znosne, tyle ze czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Byl tez jakis no deposit na 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://kaufsta.de/?p=14356]fiere play[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, raz czekalem prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, choc przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.