fiery_udml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 2500 automatow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl i do tego 200 free spinow, rozbitych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x40, co jest w miare uczciwe, tyle ze warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://totallynutsgame.com/fieryplay-kod-promocyjny-2026-przewodnik-po-aplikacji-i-wersji-mobilnej]fieryplay[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, choc na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.