fiery_ouml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — jakies 2500 automatow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1200 zl razem z 200 spinow gratis, wydawanych po kilka dni. Warunek obrotu to x40, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, choc czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis kod bez depozytu na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://samuelstory.com/2026/08/28/fiery-play-aplikacja-przewodnik-bezpieczenstwa]fieryplay[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem pare razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, choc na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.