Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3000 automatow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl plus 100 spinow gratis, rozlozonych na kilka dni. Warunek obrotu to x35, co jest znosne, ale zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez kod bez depozytu na 50 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://vungtaucamera.com/firespin-pelny-przewodnik-po-bonusie-powitalnym-i-warunkach-obrotu]fieryplay[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwa dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.