fiery_dmml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 2500 tytulow, choc i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 1200 zl razem z 200 free spinow, rozbitych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x35, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, ale czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Widzialem tez no deposit na 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://vkonoplev3.temp.swtest.ru/2026/08/28/fiery-play-polska-kompletny-przewodnik-rejestracja-bonusy-platnosci-i-aplikacja]fieri play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, min. depozyt to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwoch dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, tyle ze przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.