fiery_udml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — jakies 2500 pozycji, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl i do tego 200 spinow gratis, rozlozonych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x40, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 25 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://knolle.at/fair-play-kod-bonusowy-przeglad-i-opcje-wykorzystania-w-kasynach-online]fieri play[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwa dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze na LTE w tramwaju live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.