fiery_qhml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 2500 tytulow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl razem z 150 darmowych spinow, rozlozonych na trzy dni. Warunek obrotu to x35, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, choc warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 60 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://backupnow.in/2026/08/28/logowanie-fieryplay1-kompletny-przewodnik-po-rejestracji-bonusie-powitalnym-i-bezpieczenstwie-w-fiery-play]fieryplay[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, minimalna wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwa dni, przez KYC. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.