Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 2500 tytulow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl plus 100 spinow gratis, rozbitych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x30, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, ale warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://wowcv.in/2026/08/28/fieryplay-kody-co-warto-wiedziec]fiere play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.