fiery_tpml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 2500 tytulow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 2000 zl i do tego 200 darmowych spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, czyli w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez kod bez depozytu na 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://mintco.codnize.com/fiery-play-kody-przeglad-i-dostepne-opcje]fier play[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, minimalna wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, tyle ze na LTE w tramwaju live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.