Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Wakayama › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3500 automatow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl plus 100 darmowych spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Obrot to x30, co uwazam za znosne, tyle ze czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis no deposit na 50 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://darksalmon-lapwing-947723.hostingersite.com/fiery-play-bonus-bez-depozytu-przewodnik-bezpieczenstwa]fieri play[/url] przed zalozeniem konta.
Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, minimalna wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na LTE w tramwaju live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.