Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs trzech miesiecy, to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3000 tytulow, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl i do tego 100 spinow gratis, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x40, czyli znosne, tyle ze zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez kod bez depozytu na 50 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://victoriachambers.com.ng/fiery-play-bonus-code-przewodnik-bezpieczenstwa]fiery play pl[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.