Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 2500 pozycji, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl razem z 150 spinow gratis, wydawanych po trzy dni. Obrot to x40, co uwazam za znosne, tyle ze warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://bopoponteranica.it/2026/08/28/kod-promocyjny-fiery-play-co-warto-wiedziec-jak-go-aktywowac-i-jakie-bonusy-otrzymasz]fiery play com[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem pare razy — zwykle w granicach doby, raz czekalem prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.