Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3000 automatow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 200 darmowych spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, co jest znosne, choc czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://readymcgetty.com.au/fiere-play-w-polsce-praktyczny-przewodnik-po-kasynach-bonusach-i-wyplatach]fiery play com[/url] jak was to interesuje.
Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwa dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, choc na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.