Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, no to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 2500 pozycji, choc i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1500 zl plus 100 free spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Obrot to x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, ale czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez no deposit na 50 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://rollcallcommunityservice.org/kod-fieryplay-jak-zarejestrowac-sie-i-wprowadzic-kod-krok-po-kroku]fiery play pl[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.