fiery_ywml
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 3000 automatow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl razem z 100 darmowych spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x40, co uwazam za w miare uczciwe, choc warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis kod bez depozytu na 50 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://darkturquoise-deer-341651.hostingersite.com/fieryplay-no-deposit-bonus-codes-przewodnik-po-warunkach-i-rejestracji]fier play[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwoch dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na LTE w tramwaju live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.