fiery_ywml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3500 pozycji, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 2000 zl plus 200 spinow gratis, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x35, czyli znosne, ale czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Byl tez jakis kod bez depozytu na 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://brettloveslynda.org/2026/08/28/fieryplay-no-deposit-bonus-code-przewodnik-po-aplikacji-i-wersji-mobilnej]fiery play pl[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.