fiery_jrml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3500 pozycji, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl razem z 150 free spinow, rozlozonych na trzy dni. Warunek obrotu to x35, co uwazam za znosne, ale czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Widzialem tez kod bez depozytu na 50 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://ottawavalleyscottishrite.com/fiery-play-com-kroki-i-metody-rejestracji-bonusow-i-platnosci]fiery play polska[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, najnizsza wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, chociaz na LTE w tramwaju live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.