fiery_jrml
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3500 pozycji, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl i do tego 100 spinow gratis, wydawanych po kilka dni. Warunek obrotu to x35, co uwazam za w miare uczciwe, choc czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis kod bez depozytu na 60 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://blog.oaseorganik.com/fair-play-kod-bonusowy-przeglad-i-dostepne-opcje-dla-polskich-graczy]fieryplay[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, tyle ze przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.