fiery_jrml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3000 tytulow, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl razem z 100 darmowych spinow, rozlozonych na trzy dni. Warunek obrotu to x30, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, choc czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://limitlesssolutionsusa.com/?p=1430]fieryplay[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to moze trzy minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.