Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Shimane › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3000 automatow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl i do tego 200 darmowych spinow, rozbitych na kilka dni. Warunek obrotu to x40, co uwazam za znosne, choc warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez no deposit na 60 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://ares-sv.com/uncategorized/fiery-play-kody-bez-depozytu-kompletny-przewodnik-po-bonusach-warunkach-i-rejestracji]fiery play pl[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Cala rejestracja to doslownie chwila, minimalna wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.