fiery_dhml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — jakies 2500 pozycji, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl plus 100 darmowych spinow, rozlozonych na trzy dni. Obrot to x30, co jest znosne, tyle ze zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis no deposit na 25 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://lifetrackstraining.com/kod-promocyjny-fiery-play-metody-platnosci-i-szybkie-wyplaty]fiery play[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa robilem pare razy — zwykle w granicach doby, raz czekalem prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, tyle ze na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.