Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — jakies 3500 tytulow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl plus 200 free spinow, wydawanych po trzy dni. Wymog obrotu wynosi x40, czyli znosne, tyle ze czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=intaks.pl/fieryplay-kod-promocyjny-bez-depozytu-kompletny-przewodnik-po-bonusie]https://intaks.pl/fieryplay-kod-promocyjny-bez-depozytu-kompletny-przewodnik-po-bonusie[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwa dni, przez KYC. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.