fiery_puml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, to chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 2500 automatow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl i do tego 150 free spinow, rozbitych na kilka dni. Obrot to x40, co uwazam za znosne, tyle ze warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://caius.divi.support/fiery-play-com-przeglad-metod-platnosci-szybkie-wyplaty-i-bonus-powitalny]fieryplay[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, choc na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.